Naslovnica

Medijska produkcija

Program medijska produkcija je perspektiven program. Delo na področju kreativnih medijev je dinamično, kreativno, inovativno, pestro ter polno strokovnih izzivov.

Program Medijska produkcija je perspektiven zaradi hitrega razvoja na več področjih:

IMG_9767-2048x1365

Višja strokovna izobrazba

V dveh letih boš pridobil višjo strokovno izobrazbo in si povečal možnosti za zaposlitev ali napredovanje na poklicnem in osebnem področju.

CV

Imel boš možnost sodelovati v različnih mednarodnih in nacionalnih projektih, kar bo obogatilo tvoj CV.

EKONOMIJA IN MEDIJI Z ROKO V ROKI

Pri nas gredo EKONOMIJA IN MEDIJI Z ROKO V ROKI. V času študija boš lahko v šolskih projektih medpredmetno sodeloval s študenti ekonomije in si še dodatno razširil obzorja.

Praksa v tujini

Na ekskurzijah boš spoznaval medijsko podobo Slovenije in Evrope. Znanje in izkušnje boš lahko nabiral tudi na praksi v tujini.

Predavatelji

Skozi študij te bodo vodili predavatelji z bogatimi izkušnjami iz prakse. Na voljo ti bodo tudi tutorji študenti.

Praktična znanja

Pridobil boš praktična in uporabna znanja na področju grafičnega oblikovanja, medijev, spletne in video produkcije, fotografije, animacije.

Diplomanti programa medijska produkcija se lahko zaposlijo v podjetjih, ki se ukvarjajo z video produkcijo, fotografijo, tiskom, grafičnim oblikovanjem in spletno produkcijo. Velike možnosti so na področju samozaposlitve, saj je povpraševanje po storitvah inženirjev medijske produkcije veliko.

Študij lahko nadaljuješ tudi na nekaterih visokošolskih ustanovah.

Imate vprašanje?

Če imaš v zvezi s programom medijska produkcija kakšna vprašanja, nam jih lahko pošlješ v obrazcu.